Bild

Ser fram emot…

Ser fram emot...

…att gå på Brandy Melville i STHLM. Ser framförallt fram emot ÖVERPRISERNA.

Annonser
Bild

Pink-y-licious!

Pink-y-licious!

tidningenjulia.se är extra fin just nu! Då är det också extra roligt att jobba. Jag gjorde ett stort The Fooo-test idag. Har planerat det länge men inte riktigt tagit tag i det.

Jag har en lugn vecka, vilket resulterar i att jag sitter här vid klockan 23 och försöker komma på olika jobbgrejer att göra NU. Helt fel egentligen, då jag borde ägna mig åt att vara ledig när chansen ges. Men det är svårt när man känner sig jobbsugen. I och för sig tur att veckan är lugn för imorgon ska jag klippa mig och sen kommer en japan hit och sen är det helgdag och ni vet hur det är. Tiden kommer RINNA iväg – och samtidigt ska man göra en shoppingplan inför nästa helg och ta sig till gymmet vilket inte alls passat in i schemat den senaste veckan.

Hmm.

Sen har jag fastnat på vad jag tror är bana 123 i Farm Heroes. Vilket möööög så svår den är! 90 morötter PLUS ond kanin, hur tänkte dom där?

Bild

Påskfesten.

Påskfesten.

Det var en RIKTIGT rolig fest i lördags för Liza som fyllt 25. Jag är fortfarande trött! Första dagen gick som i ett töcken av trötthet efter att ha somnat runt 04, andra dagen bara fanns där, man låg i sin grotta och grottade. Och idag är jag uppstånden. Lite för sent.