Om blueside


Blueside är egentligen samma person som jag själv. Därför kan det tyckas konstigt att skapa en flik av detta slag. Men jag tror det behövs för en ultimat orientering.

Filuren Bluesides karriär är inte särskilt mytomspunnen, men däremot kan det kanske vara intressant att veta historien bakom mitt namn. Kanske.

Blueside är en låt av Rooney. Rooney är ett band som stinker Californien. Sjunger gör Robert Carmine a.k.a. Michael i ”En prinsessas dagbok”. Kan tänka mig att ni har koll på honom, typ (filmen börjar kännas märkligt passé). I vilket fall. Blueside var Rooneys första singel. Den är inte sådär sjukt bra direkt, men det är ett rätt ballt ord i alla fall. Så det kunde man ju spinna vidare på.

Blueside existerade först bara på den gotiska communityn helgon.net där hon utförde många stordåd. Senare blev hon dock smittad av den mycket utspridda bloggfebern och startade en blogg på tråkpläjset blogg.se. Detta var i mars 2006. Bluesidebloggen hade kanske inte världens största läsekrets, men inläggen gjordes ändå oftast med omsorg. Målet var för det mesta att roa och reflektera över såväl vardag som fest, företeelser och musik. Kickar och tristess. Och uppdraget är ungefär detsamma idag. Sedan januari 2007 bloggar Blueside under namnet Blusajd (stavning signerad M. Lilja) på wordpress, och visst, läsekretsen är fortfarande begränsad, men en gång fick den här bruden knappt ett jobb på grund av bloggfan. Det ni. Varför hon i slutändan inte fick jobbet är i och för sig lite oklart, kanske var det så illa. Men inte lade hon av för det.

Blueside är helt enkelt en förlängning av mig själv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s